Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.8g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g36kcal1g5.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko54g18kcal0.5g2.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g9kcal0.3g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal0.9g5.4g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097