Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g8.7g5.2kcal0.9g0.4g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.2g8.2kcal0g0.1g0.9g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g7g30kcal0.3g4.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Kaurahiutale 16g59kcal2.3g9g1.1g1.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g314kcal8.6g53g6.4g3.6g
Valittu annoskoko54g157kcal4.3g26.5g3.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna27g79kcal2.2g13.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g291kcal8g49.1g5.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333