Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 15g55kcal2.1g8.4g1.1g1.5g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g9g30kcal0.2g0g3.2g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.8g6.5kcal0.3g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g14kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g343kcal7.8g50.8g10.8g3.4g
Valittu annoskoko54g171kcal3.9g25.4g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna27g86kcal2g12.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g318kcal7.2g47.1g10g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241