Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g15g53kcal0g12.8g0g0.5g
Kananmuna kuoreton15g22kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g3.8g2.3kcal0.3g0.2g0g2.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.1g3.7kcal0.3g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 5.6g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g314kcal5.2g40.8g13.6g6.4g
Valittu annoskoko54g157kcal2.6g20.4g6.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna27g79kcal1.3g10.2g3.4g1.6g
Arvot/100g100g291kcal4.8g37.8g12.6g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323