Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen31g13kcal0.3g1.9g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g168kcal4.4g23.4g6g1.2g
Valittu annoskoko54g84kcal2.2g11.7g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal1.1g5.9g1.5g0.3g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.7g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526