Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.9g23kcal0.9g0.8g2g0g
Voi 60% rasvaa 2.7g15kcal0g0g1.7g0g
Liivatelehti, gelatiini16g55kcal13.4g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.6g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa3.9g22kcal0.3g1.4g1.6g0.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g3.9g20kcal0.3g1.1g1.6g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g7.8g20kcal0.5g0.2g1.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.9g15kcal0g3.6g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl12g42kcal0.2g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g421kcal31.2g14.8g26.4g1.4g
Valittu annoskoko54g211kcal15.6g7.4g13.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g105kcal7.8g3.7g6.6g0.4g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.7g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190