Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.1g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kaurahiutale 2.1g7.8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Atria kevyt jauheliha37g62kcal6.9g0g3.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g5.2g17kcal0.8g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g218kcal17.6g3.2g14.6g0.4g
Valittu annoskoko54g109kcal8.8g1.6g7.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g55kcal4.4g0.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203