Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g24g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Ketsuppi, meira2.2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g117kcal10.2g7.2g5.2g0g
Valittu annoskoko54g59kcal5.1g3.6g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal2.6g1.8g1.3g0g
Arvot/100g100g108kcal9.4g6.7g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365