Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)18g7.3kcal0.3g1.5g0g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 24g30kcal4.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g110kcal11g4g5.4g0.6g
Valittu annoskoko54g55kcal5.5g2g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal2.8g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796