Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Pennepasta, Gallo14g47kcal1.8g9.5g0.2g0.8g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.2g0g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 13g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton4.2g2.9kcal0.4g0.2g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g131kcal5.2g19.6g3.4g2g
Valittu annoskoko54g66kcal2.6g9.8g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal1.3g4.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605