Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu23g37kcal6.3g0g1.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g155kcal15g2.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko54g78kcal7.5g1.1g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal3.8g0.6g2.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412