Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g10g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parsa 42g6.5kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g39kcal1.4g4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko54g19kcal0.7g2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g10kcal0.4g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894