Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl21g25kcal4.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g1.8g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 5g3.4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)20g36kcal0.4g1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g156kcal10.8g4.8g10.4g0.6g
Valittu annoskoko54g78kcal5.4g2.4g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal2.7g1.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g144kcal10g4.4g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729