Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 3.2g11kcal0.2g2.3g0.1g0.1g
Kaali, valkokaali29g6kcal0.3g1g0.1g0.6g
Peurapaisti, käsittelemätön18g18kcal3.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g83kcal8.8g8g1.6g1.6g
Valittu annoskoko54g41kcal4.4g4g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g21kcal2.2g2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g76kcal8.1g7.4g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531