Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Hasselpähkinä 2.8g18kcal0.4g0.1g1.7g0.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.1g6.8kcal1.1g0.6g0g0.3g
Punainen linssi risenta 500g=6dl3g9kcal0.7g1.5g0g0.3g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g14g23kcal0.2g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g125kcal5.2g6.2g8.4g2.6g
Valittu annoskoko54g62kcal2.6g3.1g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal1.3g1.6g2.1g0.7g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.7g7.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994