Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g23kcal3.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.8g25kcal1.9g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g175kcal12.2g14.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko54g88kcal6.1g7.3g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g44kcal3.1g3.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g161kcal11.2g13.4g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418