Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g4.4g15kcal0.4g3.2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)16g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)4.4g7.9kcal1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g86kcal4g13.6g1.6g2g
Valittu annoskoko54g43kcal2g6.8g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1g3.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.5g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349