Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 16g109kcal0.1g0g12.3g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g456kcal2.8g50.4g26.8g0.6g
Valittu annoskoko54g228kcal1.4g25.2g13.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g114kcal0.7g12.6g6.7g0.2g
Arvot/100g100g421kcal2.6g46.6g24.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094