Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 44g49kcal9.3g0g1.3g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g166kcal19g0.6g9.8g0.2g
Valittu annoskoko54g83kcal9.5g0.3g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g41kcal4.8g0.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.5g0.6g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196