Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 14g16kcal3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.1g4.9kcal0g0g0.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g74kcal6.8g4g2.8g1.2g
Valittu annoskoko54g37kcal3.4g2g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal1.7g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.7g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752