Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta4.2g15kcal0.5g3g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g2.2g7.6kcal0.2g1.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.9g3kcal0.5g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä6g6.6kcal0.5g1.1g0g0.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.5g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g118kcal8.2g12g3.8g1.4g
Valittu annoskoko54g59kcal4.1g6g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2.1g3g1g0.4g
Arvot/100g100g109kcal7.6g11.1g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305