Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g45kcal3.2g3.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko54g23kcal1.6g1.7g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.8g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046