Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 28g24kcal5.1g0g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.9g1.2kcal0.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)4.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 1.4g5kcal0.5g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g128kcal15.2g4.2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko54g64kcal7.6g2.1g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g32kcal3.8g1.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14g3.9g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171