Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.8g56kcal0g0g6.2g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 10g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g286kcal4.8g31.6g15.2g1.4g
Valittu annoskoko55g143kcal2.4g15.8g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g72kcal1.2g7.9g3.8g0.4g
Arvot/100g100g262kcal4.4g29g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206