Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kevytkerma6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g53kcal1g4.6g3g1.4g
Valittu annoskoko54g27kcal0.5g2.3g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal0.3g1.2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g49kcal0.9g4.2g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943