Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.2g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vehnälese 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Porkkanaraaste 200g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomusokeri 1dl=60g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 7.8g23kcal0.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g311kcal4.6g36.6g15.8g1.6g
Valittu annoskoko54g156kcal2.3g18.3g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g78kcal1.2g9.2g4g0.4g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.6g14.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696