Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki31g28kcal4.7g0.8g0.6g0g
Kauralese 2.8g10kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g142kcal15.4g4.6g6.6g1g
Valittu annoskoko54g71kcal7.7g2.3g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal3.9g1.2g1.7g0.3g
Arvot/100g100g131kcal14.2g4.2g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396