Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Kantarelli 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g90kcal6.8g2.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko54g45kcal3.4g1.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.7g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g82kcal6.3g2.6g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993