Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton11g24kcal1.2g0.3g2.1g0g
Porkkanaraaste 200g7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g35g40kcal0.8g8.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g138kcal4g19g5.2g1g
Valittu annoskoko54g69kcal2g9.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g35kcal1g4.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g127kcal3.7g17.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711