Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g16g9kcal1.6g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelilastu (A la meira)6.2g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g257kcal10.4g3.4g22.8g0g
Valittu annoskoko54g128kcal5.2g1.7g11.4g0g
Annoskoko puolitettuna27g64kcal2.6g0.9g5.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.6g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231