Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g13g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g202kcal11.6g1.4g16.4g0.4g
Valittu annoskoko54g101kcal5.8g0.7g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g51kcal2.9g0.4g4.1g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.7g1.3g15.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492