Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa21g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 8.3g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g4.2g2.5kcal0.5g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g10g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Kania0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g53kcal4.6g3.4g2g0.6g
Valittu annoskoko54g27kcal2.3g1.7g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal1.2g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g49kcal4.2g3.1g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391