Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 13g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g6.3g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g14g4.6kcal0.4g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g79kcal6g3.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko54g40kcal3g1.6g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal1.5g0.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901