Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g25g41kcal5g0g2.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g131kcal11g2g9g1g
Valittu annoskoko54g66kcal5.5g1g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal2.8g0.5g2.3g0.3g
Arvot/100g100g121kcal10.1g1.8g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461