Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g19g48kcal1.1g0.6g4.5g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl7.2g10kcal0.9g0g0.6g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi6.2g28kcal0.4g3.7g1.3g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g332kcal5.4g28.6g21.6g0.4g
Valittu annoskoko54g166kcal2.7g14.3g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g83kcal1.4g7.2g5.4g0.1g
Arvot/100g100g306kcal5g26.3g19.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039