Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 42g35kcal7.6g0g0.5g0g
Pekoni rasvainen 5.9g22kcal0.7g0g2.2g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g128kcal17.8g0.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko54g64kcal8.9g0.1g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g32kcal4.5g0.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900