Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 23g8.6kcal0.2g1.6g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g3.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.2g20kcal1.7g0g1.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 9g13kcal0.2g2.8g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.2g16kcal1.2g0g1.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.2g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g133kcal7.2g10.2g7g1.4g
Valittu annoskoko54g67kcal3.6g5.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal1.8g2.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059