Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g26g72kcal4.5g0g6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g14g52kcal2g9.5g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g261kcal13.6g20.8g13g2.4g
Valittu annoskoko54g130kcal6.8g10.4g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g65kcal3.4g5.2g3.3g0.6g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.1g11.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913