Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 18g3.9kcal0.1g0.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7g25kcal2g0.1g2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g103kcal4.8g4.4g7.2g1g
Valittu annoskoko54g52kcal2.4g2.2g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.2g1.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534