Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g5.5g19kcal0.5g4.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kikherne säilötty 100g6.6g7.1kcal0.4g1.1g0.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g1.1g3.3kcal0g0.7g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g110kcal6.6g15g2.4g1.2g
Valittu annoskoko55g55kcal3.3g7.5g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal1.7g3.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g101kcal6.1g13.8g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553