Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 29g37kcal6.1g0g1.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g14g7.6kcal0.4g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g120kcal13.4g3.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko55g60kcal6.7g1.7g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal3.4g0.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g3.1g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414