Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.11g38kcal1.4g7.4g0.3g0.4g
Kevytmaito (Valio)33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g155kcal7.2g18g5.8g0.8g
Valittu annoskoko55g78kcal3.6g9g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal1.8g4.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.6g16.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000