Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne 5g3.4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g10g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g27kcal1.6g4.4g0.2g1g
Valittu annoskoko55g14kcal0.8g2.2g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g7kcal0.4g1.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g25kcal1.5g4g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436