Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Tomaatti 5.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g2.2g3.5kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.6g4.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa11g15kcal2g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g87kcal5.6g7.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko55g43kcal2.8g3.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.4g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.1g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634