Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 25g6.9kcal0.3g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g16g20kcal3.3g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g63kcal7.4g3.4g1.2g1.4g
Valittu annoskoko55g31kcal3.7g1.7g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal1.9g0.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g58kcal6.8g3.1g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589