Peruna-jauhelihalaatikko ruokakermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl (ruoka) kermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g26kcal3.5g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)12g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g96kcal8g7.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko55g48kcal4g3.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g24kcal2g1.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.3g6.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251258