Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g46kcal0.8g2.8g3.2g1g
Valittu annoskoko55g23kcal0.4g1.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.2g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal0.7g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665