Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g19g28kcal3.6g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g91kcal7.8g3.6g5g0.2g
Valittu annoskoko55g46kcal3.9g1.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g23kcal2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357026