Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana17g29kcal3g0.1g1.8g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g3.1g3.8kcal0.8g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g5.2g5.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g101kcal8.8g6.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko55g51kcal4.4g3.3g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2.2g1.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142