Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)14g24kcal2g0.1g1.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g2.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.4g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g76kcal4.8g4.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko55g38kcal2.4g2.3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal1.2g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326